Evenement planning

Er zijn talloze event management blogs, maar niemand heeft tijd om ze allemaal te lezen. Dus welke hebben de beste informatie om u vooruit te helpen in de evenementenindustrie.

Hier is onze lijst van zes Evenement planning  blogs die ons altijd iets nieuws leren. Om bevooroordeeldheid te voorkomen, laten we de Social Tables blog van de lijst af. (Maar je moet het waarschijnlijk nog steeds bekijken!)

Ontdek de Event Management Blogs

1. 1. Eindeloze gebeurtenissen
Endless Events is een landelijk productiebedrijf voor evenementen. Ze hebben ervaring met het helpen van hun klanten met een aantal mooie gedenkwaardige evenementen zoals Comic-Con, The Color Run en de X-Games.

Het opzetten van deze evenementen is geen gemakkelijke taak geweest. Maar het team van Endless staat te trappelen om de best practices van hun evenementen te delen via hun evenementplanning blog.

Bonus: het Endless-blog toont een wekelijkse, interactieve videopodcast genaamd #EventIcons. Hier brengen ze veteranen uit de evenementenindustrie naartoe om educatieve interviews te doen voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van meer over wat evenementen succesvol maakt.

Evenementmanagement gemakkelijk gemaakt met snelle diagrammen

2. 2. Techsytalk
Liz King Caruso is een tech-savvy planner die weet dat het integreren van technologie in uw evenementen succes kan opleveren. Omdat Liz zelf altijd de technologische trends volgde, besloot ze een blog over evenementenplanning te starten om anderen te helpen de nieuwste technologie op het gebied van evenementenplanning te ontdekken.

Liz King organiseert ook een jaarlijks live-evenement in New York genaamd Techsytalk LIVE, waar planners met elkaar in contact kunnen komen in een tech-forward omgeving.

3. 3. BizBash
Hoewel het technisch gezien geen “blog” is, is BizBash toch een waardevolle online resource voor alle evenementenplanners. Deze site bevat nieuws, ideeën en trends uit de evenementenindustrie. U vindt hier berichtgeving over een breed scala aan internationale evenementen.

Hoewel de inhoud van BizBash u zal helpen om meer te weten te komen over de branche, kunnen sommige van hun tools u helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Hun tool voor het vinden van locaties en leveranciers kan u helpen bij het vinden van de juiste locaties en leveranciers voor elk soort evenement.

Niet alle blogs hebben de inhoud om u vooruit te helpen in de evenementenindustrie. Ontdek 6 die u moet lezen!

4. 4. Eventtia Blog
Eventtia is een evenemententechnologiebedrijf dat best-in-class software maakt voor bedrijfs-, hoger onderwijs- en verenigingsevenementen. En ze hebben toevallig ook een informatieve event management blog. Of u nu op zoek bent naar hoe u uw evenement op de markt kunt brengen, ideeën wilt hebben om deelnemers te betrekken, of op zoek bent naar een betrouwbare aanbeveling voor een nieuwe evenementtool, Eventtia’s blog heeft het.

Probeer  eventmanagementsoftware die planners graag gebruiken

5. 5. OFD Consulting
OFD is een niche marketing- en pr-bureau dat diensten verleent aan de huwelijksbranche. Maar hun expertise eindigt niet alleen bij bruiloften. Meghan Ely, de eigenaar van het bedrijf, kent de evenementenindustrie in en uit. Haar berichten zullen u informeren over onderwerpen die meer omvatten dan alleen evenementen, zoals reclame, sociale media en netwerken.

Sociale betrokkenheid na afloop van een evenement

6. 6. Eventbrite Blog
De Eventbrite blog is een schat aan kennis. Als u meer wilt weten over de basisprincipes van evenementen, ideeën voor evenementenmarketing of evenementtechnologie, kunt u het Eventbrite-blog bookmarken. Blogthema’s beslaan elke fase van de levenscyclus van het evenement. Dit maakt bijna elke blog deelwaardig, ongeacht de rol die u speelt bij het organiseren van een evenement.

Welke eventmanagementblogs kunt u niet missen?

Meest populair op de Social Tables blog:

101 Evenementbedrijfsnamen voor uw bedrijf
Wereldberoemde bedrijven voor evenementenplanning die u moet kennen
5 Innovatieve manieren om sponsors voor uw evenement aan te trekken
De Top 20+ vakbeurzen & evenementenplanning conferenties dit jaar


Verhuur schermen voor feest of event

Op zoek naar dé eyecatcher op uw event? Make it real met ons aanbod van Led schermen, videowalls …   Verhuur schermen voor binnen (indoor) en buiten (outdoor). Led scherm huren in een specifiek formaat? De modulaire oplossing van Moduscreen maakt elk formaat en vorm mogelijk. Bekijk ook  ” Prijzen led scherm huren “ Moduscreen werkt samen met vertrouwde partners in audiomaterialen. Zo kunnen we u een all-in-one pakket aanbieden met schermen én geluid.

CONTACTINFO

hello@moduscreen.be
+32 472 84 42 03